Sean McVay: Lemeccseltek

Sean McVay 33 évesen a legfiatalabb vezetőedző aki Super Bowl-on dirigálhatta a csapatát de a támadóegység nagyon gyenge teljesítményének köszönhetően alulmaradtak a New England Patriots-al szemben. A vezetőedző a mérkőzést követően teljes mértékben magára vállalta a felelősséget a vereségért.

A Los Angeles Rams a liga egyik legjobb támadójátékát hozta az alapszakaszban de ennek nyoma sem volt a Pats ellen. A döntőn szinte minden csődöt mondott ami korábban működött és ha véletlenül összehoztak egy nagy játékot akkor azt büntetés miatt visszavonták.

A Rams támadóegysége az első nyolc támadósorozatának mindegyikében elpuntolta a labdát és nagyon sokáig nem sikerült egyetlen harmadik downos játékot sem megcsinálni. Legtöbben Todd Gurley játéka, pontosabban mellőzése miatt támadták.

A futójátékban a liga harmadik legjobb egysége volt a Rams-é de a két running backük a döntőn csak 57 futott yardot szerzett. Gurley csak 10 alkalommal kapta meg a labdát és 35 yarddal zárta a mérkőzést.

McVay mindenben magára vállalt a felelősségét és elmondta, hogy meglátása szerint a játékosok jól dolgoztak de az Ő rossz döntései miatt nem tudtak pontot szerezni. Ezzel most már nem lehet mit kezdeni csak annyit tehet, hogy jövőre visszatér a döntőbe.

Az újabb döntő azonban nem lesz olyan egyszerű mert több kezdőjátékosnak is lejár a szerződése. Ndamukong Suh (defensive tackle), Lamarcus Joyner (safety), Rodger Saffold (guard), Dante Fowler, Jr. (linebacker), Dominique Easley (defensive end) és C.J. Anderson (running back) szerződése is lejár márciusban.

profootballtalk.nbcsports.com, Fotó: twitter.com