Carlos Hyde a Houston Texans játékosa lett

Miután a Houston Texans megszabadult korábbi 1/1-es játékosától Jadeveon Clowney-tól megerősítette a running back sorát. Az erősítés a Kansas City Chiefs csapatától érkezett Carlos Hyde személyében. A futóért átadták a tavalyi harmadik körös választottukat, az offensive tackle Martinas Rankin-t.

Hyde profi pályafutása igen ígéretesen kezdődött a San Francisco 49ers csapatánál de a tavalyi szezonja nem sikerült túl fényesen. A szezont a Cleveland Browns csapatánál kezdte akikkel hároméves szerződést kötött március közepén.

Hat mérkőzésen 114 futólehetőséget kapott de csak 382 yardot szerzett. A futósonkénti átlag 3.4 yard nem győzte meg a vezetőséget és elcserélték a Jacksonville Jaguars-al. Itt Leonard Fournette-el és T. J. Yeldon-al osztozott meg a futásokon és ugyan 8 mérkőzésen is bevetették de csak 58 futást kapott.

A kapott lehetőségből nem tudott túlságosan sokat kihozni így márciusban megváltak tőle. Egy nappal később le is csapott rá a Chiefs de tétmérkőzésen már nem fog pályára lépni a csapat mezében. Új csapatánál viszont komolyan számolnak vele miután Lamar Miller súlyosan megsérült. Duke Johnson lesz a fő ellenfele a kezdőcsapatba kerülésért.

twitter.com, Fotó: chiefswire.usatoday.com