A Jaguars árulja az elsőkörös védőjét

A vasárnapi második vereségüket követően Jalen Ramsey felhívta az ügynökét, hogy cseréltesse el Őt. A Jacksonvile Jaguars a jelek szerint nem is áll a cornerback útjába de természetesen megkéri az árát és minimum egy (valahol kettőt is emlegetnek) elsőkörös választást kér a védőjéért cserébe.

Ramsey-t a 2016-os Draft első körének 5. helyén választotta ki a Jaguars és az NFL-ben töltött rövid idő alatt bebizonyította, hogy miért is kelt el ilyen magas helyen. Kétszer bekerült a Pro Bowl és egyszer az All-Pro első keretébe.193 tacklet, 9 interceptiont, 1 touchdownt, 1 kierőszakolt fumblet szerzett és 44 passzt védekezett le.

Az első kör természetesen nem riasztja el a csapatokat és a pletykák szerint két konkrét ajánlat már érkezett is. Az egyik NFC csapat jövő évi első és 2021-es ötödik körös választást ajánl míg az egyik AFC csapat jövő évi első körös választást és egy játékost adna a cornerbackért.

Ramsey jelenleg újonc szerződésében utolsó évében jár de mivel lehívták az elsőkörös játékosra érvénye ötödik éves opciót így tulajdonképpen még kétéves szerződéssel rendelkezik. Az idei fizetési sapkában 7.4, a jövő éviben 13.7 millió dollárt foglal el de a tradelő csapat felkészülhet rá, hogy a közeljövőben meg kell majd kínálni Őt egy rekordszerződéssel.

twitter.com, wikipedia.org, Fotó: upi.com