Stefon Diggs New England felé venné az irányt?

Eddig a szezon messze van az elvártaktól és ezt a játékosok is érzik. Érzik, hogy nincs ez jól, frusztráltak és elégedetlenek. Itt most főleg azokról van szó akiknek Cousins passzolja a labdát, illetve passzolnia kéne, ha nem lenne ilyen pontatlan és elképzelések nélküli.

Nemrégiben Adam Thielen adott hangot az elégedetlenségének, hogy jó lenne, ha az irányító összeszedné magát és rendesen passzolna.

Most azonban a csapat másik sztár elkapójára, Stefon Diggs-re koncentrálunk. Diggs ugyan 108 yardot kapott el a hétvégén a Bears ellen, de ez csak a legutóbbi meccs. Előtte mindössze 6 elkapással és csak 101 yarddal állt három meccs után. 6 elkapás és 101 yard? Ez borzasztó eredmény egy ilyen kaliberű játékostól. Ez a gyenge mutató nem az ő hibája, ugyanis az irányító, Kirk Cousins nem képes végre normálisan játszani és inkább passzol 2 yardot, minthogy megjátsszon egy 20+ yardos játékot, ami szintén biztosan jönne.

instagram.png

Egy elkapó nem tud teljesíteni, ha nem kap passzokat. Így van ezzel Diggs is, akiről már meg is indult a találgatás, hogy el fogja őt cserélni a Vikings. Innen már csak olaj volt a tűzre, hogy Diggs Instagram-on bekövette Brady-t, Edelman-t, White-ot és Blount-ot (korábbi Patriots játékos). Minő véletlen mind Patriots játékos. Így azonnal beindult a pletyka cunami, hogy Diggs a Patriots játékosa lesz még a héten.

Sokan ráírtak a játékosra és feltették neki a kérdést, amire ő csak egy emojival reagált a twitteren.

Nem tudjuk mi lesz, de látjuk, hogy amerre a csapat halad az rossz irány. Három játékosunk (Cousins, Diggs, Thielen) fizetése több, mint 230 millió dollár, még sincs meg köztük az összhang. Változtatásra van szükség, csak félő, hogy a vezetőség nem jó lépést fogja megtenni.

Egyébként ez a poszt szólhatna Diggs helyett Thielen-ről vagy épp Rudolph-ról, sajnos a helyzet ugyanaz.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: twincities.com