A Falcons árulja a korábbi elsőkörös védőjét

Az Atlanta Falcons minden várakozást alulmúl az idei szezonban és 1-5-ös mérleggel várja az esti Los Angeles Rams elleni mérkőzést amelyen ma sem Ők számítanak esélyesnek. A sikertelenségnek pedig mint mindig áldozatai lesznek. Atlantában az első Vic Beasley lehet.

A hírek szerint a Falcons vezetősége trade blockra tette a korábbi elsőkörös játékosát. Eszerint a 8. játékhétig, pontosabban október 29.-ig szeretnék elcserélni a védőjüket. Az engedett pontok tekintetében a második legrosszabb védelemnek számít a Falcons defense így mondhatjuk úgy is, hogy csak nyernének a jövőbeli draft jogokkal.

instagram.png

A Falcons korábban lehívta Beasley ötödik éves opcióját így 12.810 millió dollárt keres az idei szezonban. Jövő márciusban viszont szabadügynök lesz így ha nem akarják megfizetni akkor most pénzé, vagy pontosabban Draft választásokká tehetik a játékosukat.

Beasley-t a 2015-ös Draft 8. helyén választották ki és az eddigi pályafutása alatt csak 2 mérkőzést hagyott ki. 126 tacklet, 31 sacket, 1 interceptiont, 9 kierőszakolt fumblet szerzett és 11 passz védekezett le. Legjobb szezonját 2016-ban futotta amikor 15.5 sacket szerzett (vetette a sacklistát) és bekerült a Pro Bowl és az All-Pro első keretébe.

bleacherreport.com, Fotó: football.realgm.com