Utolsó másodperces mezőnygóllal nyert a Chiefs a Vikings ellen

Véget ért a nagy menetelés, egy utolsó másodpercben értékesített mezőnygóllal végül a Chiefs együttese szerezte meg a győzelmet. Nem sikerült az újabb győzelem, ma a Chiefs, ha nem is sokkal, de jobb volt. Már a meccs előtt sejthető volt, hogy nem úgy lesz, mint azt az elmúlt hetekben megszokhattuk.

Az első félidőben kiegyenlített volt a játék. A Chiefs vezetést szerzett, majd mi egyenlítettünk. Ezt megismételtük kétszer is. Bisi Johnson második TD elkapását jegyezte ebben a szezonban.

Mike Zimmer a meccs utáni interjúban elismerte, hogy kicsit túl sokat passzoltunk az első félidőben, ez lehetett az egyik oka annak, hogy nem mentek a támadások. Cousins a 3 TD passza ellenére, ma nagyon nagy homályokat is dobott, eleinte a rövid passzok sem ültek. Talán a látottak miatt nem kellett volna sokat erőltetni a passzt. A meccs elején például az első drive-ban 3 sikertelen passzkísérlettel 3&out-al le is lett küldve a támadósorunk.

A második félidőben kicsit magunkra találtunk, de a védelem egy óriásit hibázott, mikor hagyták, hogy Damien Williams 91 yardos TD-t fusson. Ennél a szituációnál mindenki hibázott, aki csak tudott, nagyon benéztük. Szerencsére, habár idén nagyon mellőzve van, amikor kell, akkor ott van Kyle Rudolph. Így volt ez most is, mikor a Chiefs egyik védelmi hibáját kihasználva TD elkapást jegyzett. Sajnos Bailey ezután hibázott, az extra pont kimaradt.

Innentől kezdve a hazaiaknál Butker vette kezébe a pontszerzéseket. A Chiefs kickere 4 mezőnygólt is berúgott ma, a legutolsót a meccs végén értékesítette, amivel a Kansas City meg is nyerte a meccset.

Ma ennyin múlott a győzelem. A Minnesota Vikings csapata 1974 óta nem tud Kansas City-ben meccset nyerni, legközelebb 2027-ben próbálkozhat.

A jövő héten ismét idegenbe, méghozzá a Dallas Cowboys csapatához látogatunk, az se lesz egyszerű menet.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com