Kirk Cousins szerint kiérdemli a jogot, hogy a Vikings-nál maradhasson

Kirk Cousins a Minnesota Vikingsszel kötött szerződésének utolsó évébe lép de nem aggódik a jövőjét illetően. A 35 éves irányító tegnap elmondta, hogy reméli, hogy pályafutása végéig Minnesotában marad, de tisztában van vele, hogy az idei szezonban mutatott játéka fogja meghatározni, hogy ez hogyan alakul.

"Minnesotában szeretnék maradni. Ez nem kérdéses" - mondta Cousins a riportereknek. "Szóval remélhetőleg ki tudom érdemelni a jogot erre".

Hat Washingtonban eltöltött év után Cousins a hatodik szezonját kezdi meg a Vikingsnál. Tegnap többször is megismételte, hogy nem a jövőre, hanem a jelenre koncentrál és az idei szezonra való felkészülésre.

"Nem hiszem, hogy eljutunk odaáig" - mondta Cousins, amikor arról kérdezték, hogy gondol-e arra, hogy ez lehet az utolsó szezonja Minnesotában. "Szerintem a legegészségesebb a jelenben lenni. A második fázisra, a mára koncentrálni, és most a pillanatnak élni. És ismétlem, ha ezt teszed, akkor csak csinálod napról napra, és eljutsz jövő februárig, és azt mondod, hogy 'Minden rendben lesz'. A legjobb, ha a jelenben maradsz, hogy a március úgy alakuljon, ahogy szeretnéd."

Fotó: twitter.com