Lamar Jackson-ék Los Angelesben folyathatják a jó sorozatukat

Elérkeztünk a 12. játékhéthez az NFL idei szezonjában, ezúttal egy jó kis MNF keretei között kell megmérkőznie szeretett hollóinknak a Los Angeles Rams csapatával. Érdekes meccs elé nézünk, hiszen az otthon felemás teljesítménnyel (3-2) működő Rams mondhatni kikerült a szezon előtt felvezetett hype hullámból.

Ráadásul az NFC nyugati divíziója 2019-ben tulajdonképpen a Seahawks és a 49ers csillogásáról szól, tehát a St. Louisból elvándorolt gárdának nagyjából minden meccset hozni kellene innentől, hogy a PO álmok ne váljanak semmissé. Itt jön a képbe a Ravens!

Szerencsére nemhogy az AFC North trónja vált kétségtelenül elérhetővé idén, de bizony az AFC első kiemelését is ki lehet tűzni reális célként ebben az esztendőben. 8-2, 4-1 a vendégszereplések során, ennek köszönhetően nem kérdés melyik alakulat esélyesebb ma a győzelemre. Azonban jó szokásunkhoz híven most sem hagyunk titeket előrejelzések nélkül, és ismét megsúgjuk, melyek azok a fontosabb szegmensek, melyek leuralása könnyedén eredményezhet egy újabb holló wint!

1. Szét kell zúzni a Rams támadófalát!

    A Texanshoz hasonlóan Goff munkáját sem segítik minőségi OL játékosok mostanság, ráadásul a hazaiak egy kezdő OT-t is nélkülöznek az est folyamán (Rob Havenstein). Nem kell túl sok fantázia a dolog elképzeléséhez, megint kell a masszív játék a front 7 tagjaitól, gondolok itt elsősorban Judonra, de az újonnan érkezett DT üdvöskék bármelyike is megvillanhat az est folyamán. Goff ráadásul idén rendkívül pontatlan, nem olvas jól minden szituációt, a tavalyi önmagához képest igencsak csökkentett módban működik eddig. Sack partira felkészülni, a presszió szépen ledöntheti majd a Rams győzelmi esélyeit!

2. Magunkhoz kell ragadni a kezdeményezést!

    Ez eddig több alkalommal is összejött a Lamar vezette támadósornak a közelmúltban, ha most is sikerülne legalább két birtoklásnyi előnyben lehozni az első negyedet, az a futójáték hanyagolására kényszerítené ellenfelünket. Mondjuk idén Gurley sem tündököl, könnyen megeshet, hogy amúgy is rákényszerül erre a Rams. Mindenesetre ha Goff és csapata folyamatosan passz szituációkra lenne kényszerítve, a secondary ismét lecsaphatna, és szerezhetne pár lasztit! Ennek természetesen hatása lenne a meccs lélektanára, így az amúgy sem acélos hazai támadósort gond nélkül sikerülne kizökkenteni. Pláne ha még az első pontban kiemelt dolgok is teljesülnének, na akkor lenne aztán csak INT parádé! Peters tündökölhet volt csapata ellen, de Humphrey és Smith is komoly faktor lehet a Rams O limitálásában.

A jó kezdést vizionálva, és bízva az egyre javuló védelemben, egy 17-30-as Ravens győzelmet tippelnék, és a -3.5-ös spread kínálatot ajánlanám a sportfogadó holló fanoknak. Aki igazán bátor az egy védelem által összehozott TD-t is bepróbálhat a szelvényén! 

Forrás:

Baltimore Ravens Hungary

facebook.com/ravens.hungary

Fotó: theramswire.usatoday.com