Kihirdették az NFL történetének legjobb 10 irányítóját

all_time_qb.jpg

Az NFL a 100. szezonjában összegyűjti posztonként a liga történetének legjobb játékosait. Hajnalban bejelentették azt a 10 irányítót akiket a liga történetének legjobbjainak értékeltek és bekerültek az NFL történetének legjobbjai közé. Igen neves játékosok kerültek fel a listára és megkérdőjelezhetetlen, hogy bármelyikük is érdemtelenül került volna a listára.

Egy nagy hiányzó viszont biztosan van és ez nem más mint Drew Brees. A New Orleans Saints irányítója jelenleg a liga történetének legtöbb passzolt yardjával és passzolt touchdownjával rendelkezik de ez valami érthetetlen okból kevés volt, hogy bekerüljön a 10 legjobb közé.

Az NFL történetének 10 legjobb irányítója: Sammy Baugh, Tom Brady, John Elway, Brett Favre, Otto Graham, Peyton Manning, Dan Marino, Joe Montana, Roger Staubach, Johnny Unitas

A listára felkerült irányítók összesen 92 Pro Bowl, 35 All-Pro kerettagsággal rendelkeznek, 17 MVP címet gyűjtöttek be, 25 bajnokságot nyertek, 479.653 yardot és 3.382 touchdownt passzoltak.

nfl.com, Fotó: twitter.com