A Buccaneers cornerbackje szerint túlélik Tom Brady elvesztését

Tom Brady visszavonulásával a Tampa Bay Buccaneers az NFL leggyengébb csapatai közé került. Valójában nem is nagyon várják tőlük, hogy versenyben legyenek. Mivel Baker Mayfield és Kyle Trask küzd a Tom Brady után felszabadult helyért ezért érthető módon nem túl nagyok az elvárások, egalábbis a csapaton kívül nem.

Házon belül persze azonban egészen más a helyzet. A csapat cornerbackje, Carlton Davis beszélt erről nemrégiben. A védő elmondása szerint a siker sok összetevőn múlik és a gyenge csoport miatt nem szabad túl korán leírni a csapatot.

"Azon vagyunk, hogy megtegyük" - mondta Davis Tyler Dunne-nak egy nemrég megjelent cikkben, amelyet Dunne a weboldalán, a GoLongTD.com-on tett közzé. "Bárki, aki úgy érzi, hogy elvesztettük Tomot, és emiatt elvesztettünk valamit, annak durva felismerésben lesz része. Egy durva felismerésben. Tom nagyszerű kiegészítő volt számunkra, de nyilvánvalóan ez egy csapatsport. Nyilvánvaló, hogy a sikerhez sok összetevőre van szükséged. Nekünk még mindig megvannak ezek az összetevők. És én csak egyre jobb leszek.

"És a kibaszott divízió rosszabb, mint korábban volt. Szóval, végig megyünk a divízión. Bejutunk a rájátszásba. A rájátszásban pedig eljutunk a Super Bowlba."

Fotó: cbssports.com