Trae Waynes a Bengals játékosa lett

Xavier Rhodes kivágása után, most Trae Waynes-t is elvesztettünk, így a tavalyi kezdő CB párosból egyik sincs már a csapatnál. Azzal tisztában volt a csapat, hogy Waynes tesztelni fogja a piacot, de arra valószínűleg Spielman sem számított – de még maga Waynes sem – , hogy a Bengals egy ekkora szerződéssel kínálja meg a kiváló CB-et.

Ian Rapoport arról számolt be, hogy Waynes egy 3 évre szóló, 42 millió dolláros szerződést fog aláírni, melynek első évében 20 millió dollárt fog keresni. Ez a szerződés pedig egy az egyben olyan, mint amit Marcus Peters írt alá a Ravens-el, aki egyébként a liga negyedik legjobban fizetett cornere.

instagram.png

Waynes a 2015-ös draft első körének a 11. választásával került a csapathoz. Az első két évében kevesebbet játszott, de a 2017-es szezontól már stabil kezdőnek számított. Öt év alatt 79 mérkőzésen lépett pályára, ezeken pedig 8 interceptiont, 47 leütött labdát és 1 sacket jegyzett. Tény hogy Waynes távozása nagy veszteség és a pótolása sem lesz egyszerű, de a Bengals által ajánlott szerződéssel nem tudtuk volna felvenni a versenyt.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com

Fotó: bengalswire.usatoday.com