Négy irányító 57 millió dollárt foglal el a Colts fizetési sapkájából

riverscolts.jpg

Andrew Luck tavalyi visszavonulásával hatalmas űrt támadt az Indianapolis Colts csapatánál amire ráment a csapat fizetési sapkája. Erről pedig nem az Andrew Luck visszavonulása után maradt halott összeg tehet főként hanem a vezetők azóta meghozott döntései.

A tavalyi szezonnak kényszerhelyzetből, Jacoby Brissett-el vágott neki kezdőirányítóként de hamar bebizonyosodott, hogy nem jelent hosszútávú megoldást de addig már hozzávágtak egy komolyabb szerződést. A tavaly megkötött szerződés miatt Brissett 21.375 millió dollárt foglal el az idei fizetési sapkából.

Miután kisebb (nagyobb) kudarcot vallott a Brissett projekt leigazolták a Los Angeles Chargers-től különváló veterán Philip Rivers-t. Vele azért nem írtak alá hosszútávú szerződést de egy évre így is kifizetnek neki egy jelentős 24.3 millió dollárt.

instagram.png

A két játékos mellett ott van még Brian Hoyer aki náluk jelentéktelenebb összeget, "csak" 5 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából. Végül ezekhez a számokhoz hozzájön a Luck után maradt 6.4 millió dollár amivel idén 4 irányító összesen 57 millió dollárt foglal el a fizetési sapkából.

overthecap.com, Fotó: