Csapatok amelyek megerősödtek az offseasonban: Cleveland Browns

A Cleveland Browns nagyon sokáig a liga végén kullogott de pár évvel ezelőtt már playoff résztvevők voltak. A fejlődés azonban itt megtorpant, sőt mitöbb visszafordult. Tavaly a 7-10-es mérlegével csoportjának utolsó helyén végzett de az idei igazolásokkal ismét célba vehetik a rájátszást.

Andrew Berry general manager a legfontosabb lépéseként leigazolta Dalvin Tomlinson-t a védőfal közepére majd a Drafton kiválasztotta a 162 kilós Siaki Ika-t amivel betömte a fal közepén tátongó lyukat. Emellett nagy szükségük volt még egy pass rusherrre a fal szélére Myles Garrett mellé.

Pass rusherként Za'Darius Smith-t sikerült megszerezniük a Minnesota Vikings csapatától és tartalékként szerződtették a Rams és a Texans korábbi defensive endjét Ogbo Okoronkwo-t. A secondarybe Juan Thornhill érkezett free safety posztra ami ugyancsak nagy erősítés lehet. Az új defensive koordinátor, Jim Schwartz kapott egy ígéretes védelmet amelynek legnagyobb gyengeségét a tavalyi szezonban az edző jelentette.

 

Az elkapósort is sikerült megerősíteni. Deshaun Watson két új célpontot kapott a korábbi Jets elkapó Elijah Moore és a Titans nagydarab elkapójának, Cedric Tillmann-nek személyében. A hírek szerint ráadásul még a nemrégiben elküldött DeAndre Hopkins is Clevelandbe költözhet aki a korábbi Houston-i éveknek köszönhetően jó viszont ápol Watson-al. Nagy csalódást jelentene a szezon ha a Wild Card körbe se kerülnének be.

Fotó: dawgpounddaily.com