Brian Burns: A tábor “fontosabb, mint” a szerződés

Folytatódtak a tárgyalások a Panthers és a sztár külső linebacker Brian Burns között. De a megállapodás hiánya nem tartotta távol a kétszeres Pro Bowlert Spartanburgtól, aki részt vett a Carolina szerdai első edzésén.

A holtszezonbeli edzéseken inkább csak kiegészítő edzőként, mint kezdőjátékosként vett részt, mivel egy áprilisi bokaműtétből lábadozott.

Az edzőtáborban Burns már nem akart több időt távol tölteni az Ejiro Evero vezette teljesen új védelemtől, még akkor sem, ha a megállapodásra vár.

Tudja, hogy fontos szerepet fog játszani ebben a védelemben, és hisz a lehetőségeikben.

“Úgy volt, hogy eljövök.” mondta Burns – magabiztossággal a hangjában -, amikor megkérdezték tőle, hogy volt-e valaha is kétsége afelől, hogy eljön-e a táborba. “Azt mondanám, főleg azért, mert hiányzott. Hiányzott, hogy a védelmemmel legyek. És úgy érzem, hogy ami most van, az fontosabb, mint – nem akarom azt mondani, hogy fontosabb, mint az egyéni céljaim, mert azok természetesen számítanak – de úgy érzem, hogy ami most épül, az fontosabb ennél. És úgy érzem, hogy én vagyok a kulcsa annak, amit el kell érnünk. Úgy érzem, itt kell lennem. Függetlenül attól, hogy tárgyalok vagy sem.”

Burns az újonc szerződésének utolsó évébe lép, ami 16 millió dolláros ötödéves opciót jelent. A Panthersnek mindig megvan a lehetősége arra, hogy a franchise taget használja a következő évben, bár ezt egyik fél sem szeretné.

Forrás:

Panthershungary.com