BREAKING: Trey Lance a Dallas Cowboys játékosa!

Ma hajnalban véget ért Trey Lance pályafutása a San Francisco 49ers csapatánál. Már egy jó ideje tudni lehetett, hogy Lance valószínűleg nem a 49ers játékosa lesz a 2023-as alapszakasz első fordulójában. Több csapatot is felhoztak az irányítóval kapcsolatban de erre a megoldásra szerintem senki sem számított.

Hajnalban bejelentették, hogy Lance a Dallas Cowboys játékosaként folytatja a pályafutását. Amerika Csapata ráadásul csak egy jövő évi 4. körös választást adott át az irányítóért. Ez nagyon kevés főleg ha a 49ers által "kifizetett" csomagra gondulunk.

A 49ers-nek meg kellett szerezni a két évvel ezelőtti Draft harmadik választását amiért két első és egy harmadik kört átadtak. A kiválasztási hellyel együtt így három első és egy harmadik körbe került a Lance projekt tehát hatalmas hatalmas bustnak mondható. 8 mérkőzése, 797 yard, 5 touchdown és 3 interception.

A Cowbyos szempontjából is érdekesnek számít az irányító megszerzése. Cooper Rush tavaly megmutatta, hogy stabil tartaléknak számít és vele kell versenybe szálni Lance-nek. Másfelől idén 940 ezer, jövőre 1.055 millió dollár alapfizetéssel rendelkezik. A cap hit idén 940 ezer, jövőre 5.310 millió dollár a kerettagsági bónusz miatt. Lehet a Cowboys csak vett egy kis hypeot és pár breaking newst ezért a pénzért.

Fotó: foxnews.com