Csak 1 pontos Enthroners vereség a bajnok otthonában

img_9692.jpeg

A Fehérvár Enthroners csapata az előző hétvégén megszerezte az első pályán aratott győzelmét és nem pihenhettek ugyanis a héten a sorozat tavalyi bajnokának, a Vienna Vikings otthonában kellett pályára lépniük. A tegnap délutáni mérkőzésen szépen helytállt a fehérvári csapat.

Az első negyedben a Vikings TD-t szerzett de a mezőnygólkísérletet sikerült blokkolni. A második negyedben megszületett az első Enthroners TD is, Kevin Doyle Jr. 1 yardos futásával de itt is blokkolták a mezőnygólkísérletet. A második negyedben a Vikings kétszer is bejutott az endzoneba. Az első után ráadásul sikerült a 2 pontos kísérletük. 21-6-os Vikings vezetéssel vonultak félidőre a csapatok.

A harmadik negyedben előbb Martin Jr. 22 yardos elkapott TD-t szerzett de nem sikerült az Entroners 2 pontos kísérlete. Majd ugyancsak Martin Jr. jutott be az endzoneba de a második alkalommal Ráthonyi Kende running back adta a TD passzt. Ezt követően sikerült a 2 pontos kísérlet. A negyedik negyedben már nem születtek pontok így kialakult a 21-20-as végeredmény.

img_9693.jpeg

A számokat nézve is kiegyensúlyozott volt a mérkőzés. A Vikings 333, az Enthroners 357 yardot szerzett. A fehérvári csapat többet passzolt, 305 yardot szerzett a levegőben és 52-öt a földön. Mindkét csapat 2 interceptiont szerzett de fumblet egyet sem (az Enthroners majdnem, votl egy kérdéses szituáció).

A múlt heti győzelem után nagyszerűen helyt állt a csapat a tavalyi bajnok otthonában és hatalmas gratuláció jár nekik. A jövő héten (vasárnap 16:25) az utolsó hazai és szezonzáró mérkőzés következik a First Fielden ahol a Wroclaw Panthers csapatát fogadják.

22 yardos TD, az Enthroners mésodik TD-je

Ráthonyi Kende touchdown passza, az Enthroners harmadik TD-je

A kérdéses fumble

Fotó: instagram.com,Kutasi Petra, videó: twitter.com

Címkék: elf, enthroners