Vereséggel zárta idei ELF szereplését az Enthroners

img_9842.jpeg

A Fehérvár Enthroners csapata tegnap délután lejátszotta utolsó idei mérkőzését az European League of Football alapszakaszában. A Wroclaw Panthers csapatát fogadta a székesfehérvári alakulat és végül 35-6-ra alulmaradt lengyel ellenfelével szemben.

Az első félidőben mindkét csapat tartotta magát és egyetlen pont sem született. A második negyedben 27 pont is felkerült a táblára de sajnos mindegyiket a Panthers szerezte. Az Enthroners első és egyetlen touchdownja a harmadik negyedben született Kevin Doyle 1 yardos futása után. A 2 pontos kísérlet azonban nem sikerült. A negyedik negyedben a Panthers még 8 pontot szerzett amivel kialakult a végeredmény.

A két csapat közel azonos számban termelte a yardokat azonban amíg a Patnhers a földön, addig az Enthroners haladt előre. Az Enthroners 142 passzolt és 79 yarddal zárt míg ez a mutató a Panthers oldalán 55-193. Az elvesztett labdák azonban döntőnek bizonyultak a mérkőzés szempontjából, az Enthroners 3 fumblet is elvesztett és irányítója egy interceptiont dobott. 4 elvesztett labda szemben 0 szerzettel.

img_9819.jpeg

Egyik oldalon sem érezhette magát biztonságban az irányító. A Panthers QB-ját 3 alkalommal vitték földre a védők de nála is rosszabbul jártak az Entrhroners irányítói. Doylet 6 alkalommal míg Hegedűs Mátét 3 alkalommal sackelték a Panthers védői.

Ezzel véget is ért az Enthroners első szezonja az ELF-ben. Remélhetőleg jövőre is folytatni tudják az európai ligában és az idei tapasztalatokkal megerősödve új célokat tűzhetnek ki maguk elé.

img_9851.jpeg

Az Enthroners touchdownja:

Fotó: instagram.com, Kutasi Petra

Címkék: elf, enthroners