2:0-ás Bucs? Chhh...!

Előfordulhat, hogy valahol Philadelphiában most ezt gondolják. Mert hát előző szezon ide vagy oda, az Eagles csapatának volt két indokolatlanul nehéz találkozója az eddigiek során. Miért? Kissé lenézték ellenfelüket, s ez nehézzé tette találkozóikat. De lehet én látom rosszul! Pökhendiség? Nem tudom, de eddig nem azt kaphattuk az elmúlt szezon döntősétől, amire számíthattunk.

Jeff Stoutland. Ő az Eagles támadófal edzője, aki immáron több mint tíz éve szolgálja a csapatát. S eddig jó munkát is végzett, hiszen az elmúlt időszakban ez a csapategység a liga elitjébe tartozott. Ha most sem a legrosszabbak, azért az embernek van némi hiányérzete. A pass protection enyhe szóval is akadozik, s a csapat nagy erőssége, a jó futójáték is csak a második körben került asztalra. Igaz ott DeAndre Swift mindjárt futott 175 yardot 6,3 yard/futás átlaggal. S Boston Scott is 8,0 yard/futás átlaggal dolgozott. Tavaly is ez volt az Eagles sikereinek fontos letéteményese.

Az ellenfélnél már korábbról IR-re került Nakobe Dean (LB) és Avonte Maddox (CB). Ezúttal az elkapó Quiz Watkins és az agyrázkódás protokollt nem teljesítő futó, Boston Scott is kimarad.

A Bucs részéről SirVocea Dennis és Calijah Kancey a biztos hiányzó. Kérdéses ugyanakkor Carlton Davis, Cody Mauch, Devin White és a mellkas problémákkal küzdő Vita Vea. Utóbbinak ugye milyen fontos szerepe lenne a ligaelitbe tartozó Eagles futójáték megállításában?

Gyorsan hozzátenném! Ennek a mérkőzésnek természetesen toronymagas esélyese a philadelphiai franchise. S ezt akár élőben is konstatálhatjuk a Match4 műsorán, ezúttal hétfőről keddre virradóra, 1:15-kor. Azért, Go Bucs!

Forrás:

Bucs Blog

facebook.com/BucsBlog

Fotó: si.com