És akkor szembe jött a szezon...

Futás! Mindig mondom! Passz orientált liga ide vagy oda, sikeres csak az a csapat lehet, akik jól futnak. Vagy! Van egy Tom Brady-jük. A Buccaneers-nek már nincs és jó futójáték sincs.

Nem értem! Byron Leftwich távozott, de a szelleme itt maradt. Továbbra is középen próbálja a csapat áttuszakolni a labdát olyan húshegyeken át, mint mondjuk a több mint 150 kilós Jordan Davis. Ilyenkor jogosan merül fel a kérdés a szurkolóban. Mi a baj a stábtagok fejében, amikor behívják ezeket a játékokat?

Pedig amúgy Jalen Hurts kétszer is eladta a labdát. Az előbb leírtakra azonban pont Dee Delaney 1 yardon megszerzett labdája a jó példa.

Szóval! 1 yardról indulsz. Látható, hogy nem megy a futás. Jordan Davis kettesével borogatja ellenfeleit. A Bucs ennek ellenére a célterületről elkezd felé futni, középen természetesen. A safety-t Nicholas Morrow csinálta meg, de ez az eredmény szempontjából mellékes. Nem, hogy kihasználta volna a csapat a labdaszerzést, inkább elbaltázta egy rendkívül buta döntéssel.

Persze az Eagles közben végig próbálta mutogatni ellenfelének, hogyan is kell futni. De így is csak nekik ment. Nekik viszont nagyon. DeAndre Swift megint összetrappolt 130 yardot, 8,1 yard/futás átlaggal.

A speciális egységben Jake Camarda megint bizonygatta, hogy erős a lába. Csak hát csapattársait is sikerült annyira túlrúgnia, hogy a Sasok visszahordói tetemes yardmennyiséget tudtak ebből termelni.

Nagyon sima volt. A szünetben 13:3-ra vezetett az ellenfél és mire Mike Evans a TD-jét jegyezhette az utolsó negyedben, már 25:3 állt az eredményjelzőn.

A Bucs részéről egyetlen pozitív eseménye volt ennek az estének. Az is a szünetben. Ronde Barber neve is kikerült a gyűrűbe.

Gyenge vígasz, de az NFC South-ban mindenki vereséget szenvedett a hétvégén. Innentől jön a papírforma?

Forrás:

Bucs Blog

facebook.com/BucsBlog

Fotó: pewterreport.com