Jimmy Garoppolo-nak teljesítenie kell az agyrázkódás protokollt

A Las Vegas Raiders irányítója, Jimmy Garoppolo az NFL agyrázkódási protokolljában van, közölte Josh McDaniels vezetőedző. A Fosztogatók irányítója a ma hajnali Pittsburgh Steelers ellen 23-18-ra elvesztett mérkőzésen szenvedett agyrázkódást.

Garoppolo végigjátszotta a mérkőzést és az összes támadójáték során pályán volt. Így nem teljesen világos, hogy mikor is szenvedte el az agyrázkódást. Mondjuk tippelni azért lehet mert az irányítót 4 alkalommal is földre vitték és többször is megropogtatták a Steelers védői.

Az irányítónak nem volt jó mérkőzése ma hajnalban. 44 passzából csak 28 volt sikeres. 324 yardot és 2 touchdownt passzolt de 3 interceptiont is összehozott. Jelenleg át kell esnie a kötelező protokollon, hogy pályára léphessen a Los Angeles Chargers ellen a következő fordulóban.

Jelenleg Brian Hoyer számít a Raiders tartalékirányítójának de nem biztos, hogy Garoppolo távollétében a veterán lesz a kezdő QB. McDaniels nem jelentette ki, hogy Hoyer lenne a kezdő. A negyedik körös újonc, Aidan O'Connell az előszezonban csillogott így nagy esélye van rá, hogy kezdő legyen.

Fotó: twitter.com

img_0153.jpeg