Egy időre kidőlt a Raiders legnagyobb idei szabadügynök igazolása

A Las Vegas Raiders-t újabb probléma sújtja. A defensive tackle Christian Wilkins, aki tavasszal hatalmas szabadügynök szerződést kötött a csapattal de törés miatt lábműtéten esett át és határozatlan időre kidőlt - jelentette tegnap Ian Rapoport, az NFL Network Insidere.

A defensive tackle azóta hivatalosan is sérütlistára került.

A Miami Dolphins a 2019-es NFL Draft első körében választotta ki és 2020 óta nem hagyott ki mérkőzést. Az első 5meccsén jól játszott a Raidersnél, de most belátható időre kiesett. A sok meglevő mellett újabb nagy probléma az Antonio Pierce vezetőedző által vezetett csapatnak.

A Raiders vasárnap a Denver Broncos elleni 34-18-as vereséggel 2-3-as mutatóra esett vissza. Még nagyobb probléma, hogy a Raiders idei három vereségének mindegyike két számjegyű különbséggel született.

Wilkins a találkozón sérült meg és csapattársa, a Raiders legjobb pass rushere, Maxx Crosby már hetek óta bokaficammal küzd. A két játékos sérülése nagy csapás a védelemre nézve ami jelenleg a 28. helyen áll az engedett pontok tekintetében.

Emellett még a támadósorban is változások jöhetnek. Egyre több pletyka kering Gardner Minshew lecseréléséről (a Broncos ellen le is cserélték). A helyét Aidan O'Connell veheti át. És mindemellett ott van Davante Adams trade kérelme.

 

Fotó: dailygazette.com, msn.com