Jimmy Garoppolo kikerült a kezdőből, az újonc fog irányítani

Ma hajnalban a Las Vegas Raiders tulajdonosa, nem nagy meglepetést okozva, megköszönte Josh McDaniels vezetőedző és Dave Ziegler general manager munkáját. Ezután rögtön felmerült a kérdés, hogy mi lesz Jimmy Garoppoloval.

McDaniels és Ziegler korábban a New England Patriots csapatánál dolgozott és Garoppolo is játszott a Hazafiaknál. Pár ez már jópár éve volt de azért Őt is a Patriots különítményhez sorolták. Nem sokkal ezelőtt kiderült, hogy a kétkedőknek lett igazuk.

Kiderült, hogy az újonc Aidan O’Connell lesz a Raiders kezdőirányítója New York Giants elleni vasárnap esti mérkőzésen. Az újonc az előszezonban jól teljesített és két alapszakasz mérkőzésen már vezethette a Fosztogatókat. 

A Los Angeles Chargers ellen a 4. játékhéten kezdő volt. 39 passzából 24 volt sikeres, 238 yardot passzolt, touchdown nem jött össze a számára de eladott egy labdát. A Chicago Bears ellen a 7. héten a padról szállt be a mérkőzésbe, 13/10-es passzmutató, 1 touchdown passz és 1 eladott labda. Elsőször 68.1-es, másodjára 83.8-as irányítómutatóval zárt.

Fotó: twitter.com

img_0195.jpeg