BREAKING: A Patriots megszerezte J.C. Jacksont

J.C. Jackson idén főleg a problémái miatt került be a hírekbe és a Los Angeles Chargers ma megszabadult a problémás játékosától. Nem sokkal ezelőtt bejelentették, hogy korábbi csapata a New England Patriots egy cserével megszerezte a cornerback játékjogát.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan milyen feltételek mellett fog csapatot váltani a védő. Jelenleg csak annyit lehet tudni, hogy egy késői körös picket kapnak érte. (Frissítés: időközben kiderült, hogy két picket kapnak érte: 2025 6. és 7. körös választás)

Jackson a 2018-as Drafton indult de egyetlen csapat sem választotta ki így draftolatlanként került a Patriotshoz. Miután lejárt a hároméves újonc szerződése egy második körös tenderrel még egy évet maradt. Tavaly ötéves, 82.5 millió dolláros szerződéssel csatlakozott a Chargers-hez de hatalmas bukás lett az üzlet.

Tavaly csak 5 mérkőzésen játszott, 15 tacklet szerzett és 2 passzt védekezett le. Idén a második forduló után kikerült a keretből és az utolsó két mérkőzésre már be sem nevezték Jacksont.

Fotó: twitter.com