Davante Adams ismét frusztrált a kínos vereség után

A Las Vegas Raiders vasárnap 3-0-ra kikapott a Minnesota Vikings csapatától. A Vikingek sem teszik ki a kirakatba a mérkőzést de valóban igen kínos, hogy a védelem 3 ponton tartja az ellenfelet és a csapat mégis vesztesen távozik a mérkőzésről.

Természetesen ezt a véleményt osztja a Fosztogatók legjobb elkapója, Davante Adams is. A wide receiver visszatért a Josh McDaniels vezetőedző kirúgása előtt mutatott frusztráló szintre. Egyértelműen feldúlt volt a vasárnapi nullázást követően.

"Az ember a történelem részese akar lenni. De soha nem így. Úgy értem, ez is kínos. Nem mintha ez lenne a legfőbb dolog, ami miatt ez van, de lesétálsz a pályáról, és van egy csomó szurkoló, aki azért fizeti a pénzét, hogy eljöjjön, hogy lássa a játékodat, és te felállsz, és egy 0-t teszel fel. Majdnem rosszabbnak tűnik, hogy csak három [pontot] szereztek. Rengeteg csapatot láttál már nyerni, 20, 22-0-ra, akárhogy is, de amikor a másik csapat hárommal nyer, és csak három pontot szerez, az egyszerűen borzalmasan néz ki. Szóval, remélhetőleg nem írunk több ilyen történelmet ezen az oldalon". - mondta Adams.

A múlt heti mérkőzés első három negyedében nem született pont. A végjátéknak 0-0-s állással vágtak neki a felek majd a Vikings 1:57-el a mérkőzés vége előtt értékesítette a mindent eldöntő mezőnygólt. Az NFL Research szerint 1966 óta ez a második leghosszabb idő (58:03) amíg pont született egy mérkőzésen.

sportmania.png

Fotó: thescore.com