Sony Michel ismét a Rams játékosa

A Los Angeles Rams tegnap ismét szerződtette korábbi running backjét Sony Michelt. A futóval egyéves szerződést kötött a régi-új csapata. A szerződés összege egyelőre nem ismert de Michel elmúlt évei alapján biztosan az előírt minimumot kapja.

A running backet a New England Patriots választotta ki a 2018-as Draft 31. helyén. Első két szezonjában voltak szép megmozdulásai és jól is teljesített de a harmadik szezonra visszaesett a teljesítménye. Ki sem töltötte az újonc szerződését mert egy ötödik és egy hatodik körös választásért megszerezte a Rams. A két Draft cetli is jól mutatja, hogy nem futotta be azt a pályát amit a kiválasztásakor gondoltak.

Pont jókor került a Rams-hez mert a szezon végén megnyerték a Super Bowl-t így Michel pályafutása során már második alkalommal nyerte meg a Vince Lombardi trófeát. Tavaly márciusban a Miami Dolphins szerződtette de az alapszakasz kezdete előtt megváltak tőle. Pár nappal később csatlakozott a Los Angeles Chargershez de az év utolsó napján elküldték.

Fotó: sandiegouniontribune.com