A Bears hajnali győzelme áprilisban fizetődhet ki

Ma hajnalban összecsapott a Chicago Bears és a Carolina Panthers csapata és ennek a mérkőzésnek több jelentősége volt a jövő évi Draftra mint az idei alapszakaszra. A Panthers 1-7-es, a Bears 2-7-es mérleggel várta a mérkőzést de mindkét Draft választása a Bearsnél van.

A Bears birtokolta tavaly az 1/1-es választást amit elcserélt a Panthers-el és többek között megkapta a jövő évi elsőkörös választást. A Bears önerőből is gyengén szerepel és szerencséjükre a Panthers is pocsék játékot mutat az idei szezonban.

A Bears számára így tulajdonképpen mindegy volt a mérkőzés eredménye mert az egyik cetlije mindenképpen erősödött, a másik cetlije mindenképpen gyengült volna. A Panthers legyőzésével viszont újból célba vehetik az 1/1-es választást.

A Panthers a vereségével most már 1-9-es mérleggel rendelkezik ami az Arizona Cardinals-al holtversenyben a legrosszabb. Kyler Murray visszatérésével erősödhet a Cardinals így ha továbbra is ilyen gyengén játszik a Panthers akkor a tavalyi 1/1-esért könnyedén 1/1-est kaphat vissza.

Fotó: spectrumlocalnews.com

img_1149.jpeg