Nem segített a Jets-en a kezdőirányítócsere! Sőt!

Zach Wilson a szezon előtt már tartalék lett majd Aaron Rodgers sérlése után visszakerült a kezdőbe de nem tudott élni a lehetőséggel. A szurkolók már egy ideje kiköveteleték a csapatból és a héten megtették amit követeltek de ez sem segített.

Robert Saleh, a New York Jets vezetőedzője padra ültette Wilsont és Tim Boyle lett a kezdő a tegnap esti Miami Dolphins elleni mérkőzésen. A magyarázat egyszerrű volt, Boyle vezetésével jobb lesz a támadóegység. A valóság azonban az, hogy elmondhassák a szezon után, hogy Ők legalább megpróbáltak valamit. Ők változtattak. De igazából minek.

A végeredmény hihetetlenül elkeserítő volt. Boyle 38 passzából 27 volt sikeres, 179 yardot és egy touchdownt passzolt, de ezeknek a számoknak a nagy része a negyedik negyedben jött össze. Az utolsó játékrész előtt a Jets-nek mindössze 22 támadójátéka volt.

Az első 3 negyedben Boyle 12 passzából 8 volt sikeres és 1 interceptiont dobott. Egészen a negyedik negyedig nem lépték át a 100 nettó yardot. És még azután is, hogy Boyle vezetett egy touchdown drive-ot (ami egy Garrett Wilsonnak dobott TD-vel végződött), nyilvánvaló volt, hogy nem nyújtott sokkal többet, mint Wilson. Sőt!

A Jets Aaron Rodgers nélkül borzalmas helyzetben van irányítói poszton és miután 4-7-re estek vissza, egyre valószínűtlenebb, hogy Rodgers megpróbál visszatérni majd a pályára december végén. Sötét közeljövő elé néznek a Jetsnél.

Fotó: bvmsports.com, newsday.com