Teljes a káosz a Jetsnél! Visszakerülhet Zach Wilson a kezdőbe?

A New York Jets szakmai stábja meglépte azt amit követeltek tőlük és lecserélték Zach Wilson-t. Igazából egy várható döntés volt de mégis meglepő ugyanis a keretben nem volt jobb irányító (persze csak az egészségesek közül). A csere inkább csak a jövőnek szólt, hogy a stáb a szezon után elmondhassa: Mi mindent megpróbáltunk.

A múlt heti Miami Dolphins elleni mérkőzés már egyből megmutatta, hogy ez egy rossz döntés volt de minderre ráerősített a hétvégi mérkőzés. Vasárnap este az Atlanta Falcons csapatával mérkőztek meg és egyszerűen katasztrofális irányító teljesítményt láthattunk.

Wilson lecserélése után Tim Boyle lett a kezdő de két gyenge mérkőzést hozott. Vasárnap 25 passzából 14 volt sikeres, 148 yardot és 1 interceptiont passzolt. A Falcons ellen le is cserélték de Trevor Siemian-al sem javult a helyzet, sőt! Volt pár jó átadása de nem mozgott jól a zsebben, három alkalommal is sackelték és volt három fumbeja amiből egyet elvesztettek.

Ezek után természetesen már elkezdték visszakövetelni Wilson-t a csapatba mert vele sem volt jó a csapat, de ennél azért jobb volt. Robert Saleh vezetőedző elmondta, hogy Wilson vissza akar kerülni a csapatba de még nem áll készen rá, hogy kinevezze a csapat kezdő irányítóját. Pedig nem kellene sokat gondolkodnia rajta....

Fotó: twitter.com