Két mérkőzésen kezdett és most kivágták a Jets irányítóját

Korábban megírtam, hogy a New York Jetsnél teljes a káosz irányító poszton és estére jött az új hír. Miután az utolsó két mérkőzésen kezdő volt a csapat ma este kivágta Tim Boyle-t. A felszabaduló helyre pedig a Seattle Seahawks gyakorlókeretéből Brett Rypien érkezett.

Boyle leváltásában nincs semmi meglepő ugyanis nagyon gyenge teljesítményt nyújtott de azért meglepő, hogy egyből meg is szabadultak tőle. Az idei szezonban (3 mérkőzésen lépett pályára, kétszer kezdőként) 62.3%-os pontossággal 360 yardot, 1 touchdownt és 4 interceptiont passzolt.

Boyle távozása után a következő mérkőzésen valószínűleg újra Zach Wilson vagy a nemrégiben igazolt Trevor Siemian lesz a kezdő. Bár a Jets idei szezonja után azon se lepődnék meg, ha a most szerződtetett Rypien-t egyből beküldenék a kezdőbe.

Rypien draftolatlanként kezdte a pályafutását. Öt szezonon keresztül megfordult a Denver Broncos, a Los Angeles Rams és a Seahawks csapatánál. Tétmérkőzésen 98 sikeres passza, 950 passzolt yardja és 4-9 TD-Interception mutatója van.

Fotó: twitter.com