A Vikings levette Justin Jefferson-t a sérültlistáról

Egy lépéssel közelebb került a liga egyik legjobb elkapója a visszatéréshez. Tegnap délután bejelentették, hogy a Minnesota Vikings levetette a sérültlistáról elkapóját Justin Jefferson-t. A tegnapi volt az utolsó nap, hogy aktiválni lehetett Jefferson-t így a bejelentés nem okozott nagy meglepetést.

Jefferson "visszatérési időablakát" november 8-án nyitották meg de tegnapig nem aktiválták. Az elkapó a Kansas City Chiefs elleni 5. heti vereség alkalmával elszenvedett jobb combhajlító sérülés miatt került listára.

A Vikings a héten pihenőhetes lesz így Jefferson-nak lesz ideje, hogy visszatérhessen a pályára. Jövő héten a Las Vegas Raiders ellen játszanak majd. A Vikings jelenleg 6-6-os mérleggel áll így nagy szükségük van a legjobb célpontjukra.

Némileg hihetetlen, hogy 6-6-s mérleget tudnak felmutatni miután az első 5 mérkőzésükből csak egyetlen találkozót tudtak megnyerni. Másfelől most ismét hullámvölgybe kerültek mert elvesztették az utolsó két mérkőzésüket. Playoff szempontból nagy szükségük van egy egészséges és jó formában levő Jefferson-ra.

Fotó: consent.yahoo.com