BREAKING: A Tennessee Titans kirúgta Mike Vrabel vezetőedzőt

Egy új korszak kezdődik a Tennessee Titans csapatánál is miután a csapat ma bejelentette, hogy megválik vezetőedzőjétől Mike Vrabeltől. A vezetőedző 6 szezon keresztül töltötte be a posztját de az utolsó két negatív szezon az állásába került.

Vrabel 14 szezont töltött el az NFL-ben játékosként. Linebacker poszton szerepelt a Pittsburgh Steelers, a New England Patriots és a Kansas City Chiefs csapatánál. A 2010-es szezon után visszavonult majd az Ohio Staten lett edző. 2014-ben a Houston Texans linebacker edzője, 2017-ben védőkoordinátor lett.

Vezetőedzőként az első két szezonjában 9-7-es mérleget ért el. Újoncként csoport harmadik, második évében második és playoff szereplő lett. Az AFC Főcsoport döntőben állította meg Őket a Kansas City Chiefs. A rá következő két szezonban 11-5-ös majd 12-5-ös mérleggel zártak amivel csoportelsők lett de az elvesztették az első playoff mérkőzésüket.

Az utolsó két szezonban azonban negatív, 7-10-es majd most 6-11-es mérleggel zártak. A távozása egy teljes újjáépítés kezdetét jelenti. Ryan Tannehill és Derrick Henry távozni fog az offseasonban így új vezetőedző, kezdőirányító, kezdőfutó várható a következő szezonban.

madden23.jpg

Fotó: twitter.com