Nagytakarítás a Billsnél, több kezdőjátékos repült

A Buffalo Bills a tegnapi napot úgy kezdte el, hogy 40 millió dollárral a fizetési sapka felett állt. Ezen viszont nagyon sokat sikerült faragni ugyanis a general manager nem fogta vissza magát és sorra kivágta a csapat sok helyet foglaló kezdőjátékosait.

A lavina Mitch Morse center és Jordan Poyer safety elküldésének bejelentésével kezdődött. A védő 7.72 millió dollárt fogalt el az idei fizetési sapkából de az elküldésével 5.72 millió dollár felszabadítható. A támadófalemberen 8.5 millió dollárt takarít meg a csapat.

Ezt követően a cornerback Siran Neal, az elkapó Deonte Harty és a running back Nyheim Hines következett. A védő és az elkapó tartaléknak számított. Hines a 2022-es szezon közben érkezett de -3 yarddal zárta az alapszakaszt és sérülés miatt kihagyta az egész tavalyi szezont.

Végül pedig Tre'Davious White cornerback következett. Pár éve még posztján a legjobbak között rangsorolták de az utóbbi években sérülések hátráltatták és megkopott a teljesítménye. Az elküldésével 10.2 millió dollárt spórol a csapat de június 1. utáni megjelöléssel küldték el.

Fotó: twitter.com