Jayden Daniels játszani fog az első előszezon mérkőzésen

A Washington Commanders új vezetőedzője Dan Quinn bejelentette, hogy nem jegelik az új irányítójukat és rögtön az első, New York Jets elleni előszezon mérkőzésen pályára küldik Jayden Daniels-t. A második helyen választott irányító Caleb Williams-el ellentétben rögtön az első mérkőzés debütálhat.

"Azt hiszem, valószínűleg végig csináltuk az egész folyamatot" - mondta Quinn vasárnap. "Egyáltalán nem volt titok, egy folyamat, hogy hogyan fogjuk felkészíteni a srácokat. Szóval, a meccsek fontosak, hogy menjünk, játsszunk és készüljünk fel - nem csak Jaydennel, hanem mindenkivel."

Quinn leleplezése nem volt nagy meglepetés, bár azt nem árulta el, hogy Daniels kezdeni fog-e a meccsen, vagy hogy várhatóan mennyi ideig fog játszani.

A 23 éves játékos az egész edzőtábor során megosztotta a kezdőcsapatot a veterán Marcus Mariotával és az előszezonban nyújtott teljesítményük nagyon is meghatározó lehet abban, hogy ki nyeri el a kezdő pozícziót.

Daniels később a nap folyamán azt mondta a riportereknek, hogy "izgatottan" várja, hogy játszhasson az előszezonnyitón, hogy lássa, hol tartanak a dolgok.

"Az, hogy kimegyek oda, egy másfajta kihívás lesz, nem csak számomra, hanem az egész csapat számára, hogy olyasvalaki ellen játszom, akit nem ismersz" - mondta. "(Majd) meglátjuk, hogy hova esnek a lapok, tudva, hogy kimehetünk a pályára és hibázhatunk. Próbálunk magas szinten teljesíteni, de ez az időszak pont erre való, hogy kimenjünk, és megnézzük, mit tudunk csinálni, és mit nem. Kipróbáljuk a hibákat, és továbblépünk."

Fotó: yahoo.sports.com