A Dolphins szerződtette Odell Beckham Jr.-t

A hírek szerint Odell Beckham Jr. megtalálta a következő csapatát. Az NFL Network Insidere Ian Rapoport bejelentette, hogy a korábbi sztárelkapó a Miami Dolphins játékosa lesz. Odell egyéves, 8.25 millió dolláros szerződést ír alá a csapatával.

A 31 éves háromszoros Pro Bowler így már az ötödik csapatában játszhat az idei szezonban. Az elmúlt három évben Beckham három csapatban - a Cleveland Browns, a Los Angeles Rams és a Baltimore Ravens - szerepelt, és mindössze csak 28 mérkőzésen lépett pályára.

Az új csapatába már nem elsőszámú célpontnak érkezik ugyanis Tyreek Hill és Jaylen Waddle is előtte van a depth charton. Ha egyikük sem sérül meg akkor az alapszakasz elején Tua Tagovailoa harmadik számú célpontja lesz.

Beckham szerződetése már jó ideje téma volt Miamiban de igen lassan haladtak a tárgyalások. Érdekes, hogy most szerződtették mert a múlt héten a Draft hatodik és hetedik körös választásával a Virginia elkapójával Malik Washingtonnal és a USC elkapójával Tahj Washingtonnal bővítették a keretüket. A Forma-1 viszont a Dolphins stadionja mellett körözik a napokban így lehet szándékosan időzítettek erre az időpontra.

Fotó: