Hármas verseny irányítóposzton Denverben

Háromkarú verseny folyik a kezdő irányító posztért Denverben. Van két első körös választásuk, köztük egy újonc. A két "veterán" összesen 37 kezdést tudhat magáénak hét szezon alatt. A két elsőkörös közül az egyik második esélyt kap míg a másik csak most mutatja meg magát.

Számtalan történet, rengeteg lehetőség, egy tavasz és egy nyár áll Bo Nix, Jarrett Stidham és Zach Wilson előtt, hogy megtalálja a helyét a Sean Payton által vezetett Broncos támadóegységének vezéreként.

"Ez egyfajta árva csoport" - mondta Payton. "Ők mind árva kutyák. Valahonnan jöttek, de jól csinálják. Ez egy jó csoport."

Ez a poszt tele van kérdésekkel 2024-re, mivel a Broncos tovább folytatja a végtelennek tűnő franchise irányító keresését, mióta Peyton Manning visszavonult a 2015-ös szezont követően, amely egyben a franchise utolsó rájátszásbeli indulása is volt és egy Super Bowl-diadallal zárult.

Bár az "elárvult kutyák" kifejezés aligha közkeletű, mégis némileg találónak tűnik, hiszen Payton három QB1-es jelöltje közül egyik sem lenne a legtöbb más klubnál 2024-ben a kezdő pozíció első számú várományosa. Ennek ellenére a Broncosnak sikerült összeraknia Őket és a verseny elkezdődött.

"Különböző rendszerekből jönnek" - mondta Payton a QB-kről, akiknek különböző szintű tapasztalataik vannak, és a fejlődésük is eltérő lesz. "Az egyikük a főiskoláról érkezik. Az egyik két vagy három NFL rendszerből érkezik, a másik pedig egy rendszerből. Mindannyian versenyben vannak, hogy megtanulják ezt a rendszert. Azt mondanám - ti is láttátok az edzést -, hogy jól haladnak."

Fotó: twitter.com, canoncitydailyrecord.com