Russell Wilson úgy érzi, hogy minden szempontból újjáéledt a Steelersnél

A Pittsburgh Steelers 35 éves irányítója, Russell Wilson úgy véli, hogy megfiatalította a Pennsylvaniába költözés. Wilson karrierje a 2022-es Seattle Seahawkstól Denver Broncoshoz történt cserét követően mélyrepülésbe került.

Tavaly a veterán irányító tett egy lépést előre, hatékonyabbnak tűnt, 26 touchdownt dobott mindössze nyolc interceptionnel szemben. A Broncos támadójátékából azonban hiányzott az összhang, ezért a csapat elengedte Wilsont. A hatalmas halott összeget is bevállalta.

"Ember, érzem a fiatalság forrását" - mondta Wilson kedden Brooke Pryornak (ESPN). "Úgy érzem, minden tekintetben megújultam, mentálisan, érzelmileg, lelkileg. Magabiztosnak érzem magam. Azt hiszem, egy bizonyos ponton meg kell tudnod, hogy ki vagy játékosként, férfiként, versenyzőként. Mint olyan valaki, akinek szerencséje volt, hogy játszhatta ezt a játékot, nem kételkedem ebben. Bízom benne. Tavaly nagyon jól éreztem magam a játékban. Nagyon magabiztosnak éreztem magam a dolgok közepette. És úgy gondolom, hogy most is megvan bennem ez a tízszeres önbizalom."

Wilson esélyt kap arra, hogy újjáélessze a karrierjét, miután Pittsburghben kötött egy olcsó egyéves szerződést. A veterán a Steelers holtszezonbeli edzéseit alapul véve, a csapat kezdőirányítójának számít. Szinte semmi esély sincs rá, hogy Justin Fields beelőzze a depth charton.

Wilsont még nem jelentették be kezdő irányítónak, de az új támadó koordinátor, Arthur Smith elismerte, hogy "Russ van a pole pozícióban".

Fotó: nfl.com,msn.com