Justin Jefferson nélkül jobban teljesít a Vikings

Korában megsérült (combhajlítóizom) Justin Jefferson és a Minneosta Vikings sérültlistára tette a sztárelkapóját. A négy hetes kötelező kihagyás lejárt és Jefferson visszatérhetne holnap este a New Orleans Saints ellen de a hírek szerint még pihentetni fogják.

A számok alapján viszont nem is biztos, hogy hiányozni fog a Szentek ellen ugyanis a Vikings megnyerte mind a 4 Jefferson nélkül lejátszott mérkőzést. Jeffersonnal a pályán az első 5 mérkőzésen csak csak 1 győzelmet arattak és a 1-4-es mérleggel álltak.

Jefferson távollétében az idei elsőkörös választottjuk, Jordan Allison lépett előre elsőszámú elkapóvá. Addison az utolsó 4 mérkőzésén 22 elkapásból 285 elkapott yardot és 4 touchdownt szerzett.

Másfelől persze az ellenfelekről sem szabad megfeledkezni. Az első 5 héten a Buccaneers (3-5), az Eagles (8-1), a Chargers (4-4), a Panthers (1-8) és a Chiefs (7-2) volt az ellenfél. 23 győzelem és 20 vereség a mérlegük. Az utolsó 4 mérkőzésen a Bears (3-7), a 49ers (5-3), a Packers (3-5) és a Falcons (4-5) volt az ellenfél. 17 győzelem 20 vereség.

Fotó: clutchpoints.com