Két fordulóval ezelőtt eltört a keze de egyetlen játékot sem hagyott ki a Raiders védője

Olyan Las Vegas Raiders védők, mint Maxx Crosby, elismerően nyilatkoztak Robert Spillane keménységéről. Tegnap kiderült, hogy miért is dícsérték a védőt. Aki eddig nem hitt Crosby-nak az a következő történet után már biztosan hinni fog.

Tegnap a Raiders ideiglenes vezetőedzője, Antonio Pierce elárulta, hogy két héttel ezelőtt, amikor a Raiders a Detroit Lions ellen játszott, Robert Spillane eltörte a kezét. A középső linebacker akkor beköttette a kezét és a meccs hátralévő részében játszott. Nem hagyott ki egyetlen snapet sem.

A meccs másnapján Spillane megműttette a törött kezét, kihagyott egy edzést, majd a múlt vasárnapi, New York Giants elleni győzelem alkalmával ismét minden játékot a pályán töltött. Pierce maga is linebackerként játszott és érthető módon nagyon lenyűgözte Spillane.

"Ez az a mentalitás amit akarsz. Vannak a szupersztárok, vannak a srácok, akik minden elismerést megkapnak, és vannak az ilyen srácok. Akik minden nap bejönnek dolgozni. És mindezt mosolyogva teszik. Ő az első naptól kezdve ilyen. Emlékszem, amikor először beszéltünk telefonon. Amikor leszerződtettük, éreztem az energiáját, éreztem, hogy a gyomrában ég a tűz, hogy nem volt draftolt srác, hogy egy csapatból kirúgták, hogy nem kapta meg azt a lehetőséget, amiről azt hitte, hogy bizonyos helyeken megkapja, és ő ezt hozta ide. Az első dolog, amit tett, amikor idejött, hogy összeállt Maxx Crosbyval, és megpróbálta felvenni a versenyt az ő energiájával."

Fotó: raiderswire.usatoday.com