NFL HUNGARY

2024.júl.26.
Írta: nflfan komment

Tua 212 millió dolláros szerződést kötött a Dolphins-al

A Miami Dolphins négyéves, 212,4 millió dolláros hosszabbításról állapodott meg az irányítójával Tua Tagovailoaval -  jelentette be az NFL Network Insidere Ian Rapoport és Mike Garafolo.

Tovább

Zsinórban második mérkőzését is megnyerte az Enthroners

img_3870.jpeg

A Fehérvár Enthroners (2-6) a hullámzó szezonkezdet után újabb győzelmet (27-17) aratott a Milano Seamen (3-5) ellen és úgy tűnik, Joe Ashfield vezetőedző csapata megtalálta a ritmust. Miután a múlt héten a Prague Lions-t könnyedén legyőzték, az Enthroners újabb győzelmet ünnepelhet - bár a negyedik negyedben néhány hiba visszahozta a Milano Seamen-t a mérkőzésbe.

Tovább
Címkék: elf, enthroners

Majd 40 millió dollárért írt alá a Draft 1/1-es választottja

A Chicago Bears tegnap aláírt mindkét elsőkörös választottjával. Elsőként a 9. helyen kiválasztott Rome Odunze szignózta az első profi szerződését. Az elkapó négyéves, teljesen garantált 22.7 millió dolláros szerződést kötött a csapatával amelyből 13.3 millió dollárt már az aláíráskor megkap.

Tovább

Brandon Aiyuk cserét kért a 49ers vezetőségétől

Brandon Aiyuk offseasonját teljes egészében a szerződése körüli herce-hurca határozta meg. A San Francisco 49ers elkapója új szerződést akar magának de a csapat vezetősége, Mike Garafolo az NFL Network Insiderének állítása szerint május óta nem tárgyalt az elkapóval. Így az elkapó a keddi napon megkérte a vezetőséget, hogy cserélje el Őt.

Tovább
süti beállítások módosítása