Ittas vezetésért letartóztatták a Vikings tavalyi elsőkörös választottját

A Minnesota Vikings wide receiverét, Jordan Addisont pénteken letartóztatták ittas vezetés gyanújával a Los Angeles-i nemzetközi repülőtér (LAX) közelében - erősítette meg az NFL.com-nak a kaliforniai autópálya-rendőrség.

Pénteken PT 23:06 körül a Los Angeles-i kommunikációs központot arról értesítették, hogy egy mozgásképtelen jármű blokkolja a sávokat az I-105-ös autópályán. Amikor a Kaliforniai Autópálya rendőrség egyik tisztje a helyszínre érkezett, egy fehér Rolls-Royce-t láttak, amelynek volánja mögött Addison aludt. Az ittas vezetés miatt indított nyomozást követően Addisont 23:36-kor letartóztatták, majd szombat hajnali 1:36-kor kiengedték az őrizetből.

"Tudomásunk van Jordan Addison múlt pénteki letartóztatásáról, és jelenleg további információkat gyűjtünk az incidenssel kapcsolatban" - áll a Vikings közleményében, amelyet az NFL Network Insider Tom Pelissero szerzett meg.

Az incidens kevesebb mint egy héttel azután történt, hogy Addison csapattársa, Khyree Jackson és két másik játékos meghalt egy autóbalesetben, amelyben az alkohol valószínűleg közrejátszott a marylandi rendőrség nyomozói szerint.

Ez már a második egymást követő holtszezon, amikor Addison jogi problémával szembesül az úton. 2023 júliusában a minnesotai állami járőrszolgálat gyorshajtásért és gondatlan vezetésért beidézte, mert 55 mérföld/órás zónában 140 mérföld/órás sebességgel haladt.

A 22 éves Addisont a 2023-as NFL Drafton a 23. helyen draftolta a Vikings a USC-ből. Első NFL-szezonját 70 elkapással, 911 elkapott yarddal és 10 touchdownnal zárta.

Fotó: x.com, vikings.com