Rövid hírek - 2012. 01. 23.

Mégsem Chip Kelly lesz a Tampa Bay Buccaneers vezetőedzője. Tegnap esti hírek szerint már csak órák választották el az Oregon edzőjét a kinevezéstől. Ma reggelre viszont meggondolta magát Kelly. Ezt Mark Dominik, a Buccaneers general managere is megerősítette.

A Baltimore Ravens utolsó másodpercekben elhibázott mezőnygólja. A videó nem csak a mezőnygólt, hanem az elejtett "TD-passzt" is tartalmazza.

Ki nyeri a Super Bowlt?

GameDay: Ravens vs. Patriots highlights

GameDay: Giants vs. 49ers highlights

Főcsoportdöntő összefoglalók

A St. Louis Rams támadó koordinátora lett Schottenheimer

- A New England Patriots állítása szerint Rob Gronkowski tight end felépül a Super Bowlra és játszani fog. Gronkowski a tegnapi főcsoportdöntőben szenvedett bokasérülést.

Hue Jackson az Arizona Cardinalsnál interjún. A nemrég menesztett Oakland Raiders vezetőedzőt az irányító edzői poszttal kapcsolatban hívták meghallgatásra. Korábbi hírek szerint a poszt fő esélyese a korábbi Cardinals offensive koordinátor, a szintén idén menesztett Todd Haley. Haley és a Cardinals azonban nem tudott megegyezni egymással.

Cam Newton is megy a Pro Bowl-ra

- A Baltimore Ravens irányítója Joe Flacco reméli, idei teljesítménye elég lesz, hogy csapata szerződést hosszabbítson vele.

A Dolphins irányítót keres - Manning az egyik jelölt

Ray Lewis visszatér jövőre