A Forbes magazin népszerűtlenségi listája

A Forbes magazin ismét összeállított egy népszerűtlenségi listát aminek első négy helyezettje közt három NFL játékos is szerepel. Elektronikus szavazás alapján történt a lista összeállítása.

1. Michael Vick - A Philadelphia Eagles irányítója végzett ismét az első helyen. Az emberek még mindig nem felejtik el a kutyaviadalokat és börtön múltját.

2. Tiger Woods - Az utóbbi években kitartó munkával sikerült magát a legnépszerűbb sportolóból a népszerűtlenségi lista élére küzdenie magát magánéletével kapcsolatos hírei miatt.

3. Plaxico Burress - Nemrég még ünnepelt sztár volt mikor az utolsó másodpercekben elkapta Eli Manning passzát és busás szerződéssel honorálta teljesítményét csapata. Azonban itt is a viselkedése váltotta ki az emberek ellenszenvét. A saját fegyverével lőtte lábon magát egy szórakozó helyen ami elég a lista dobogójára.

4. Ndamukong Suh - A toplistát a Detroit Lions elkapója zárja, aki a dobogós helyezettektől eltérően nem a magánéleti botrányokkal vívta ki az emberek ellenszenvét, hanem pályán mutatott játékával. Suh a liga egyik legjobb és egyben legőrültebb védője is.

(nfl.com)