A Vikings számít Aromashodu-ra

A Minnesota Vikings csapatánál számítanak az elkapó Devin Aromashodura-ra. Pénteken a Bills elleni találkozón hat alkalommal passzolták az irányítók Aromashodu-nak a labdát, de egyszer sem sikerült elkapnia. Azonban ennek ellenére még mindig számítanak Aromashodu-ra, ugyanis nincs más tapasztalt elkapója a csapatnak aki igazán gyors. Percy Harvin-on kívül még Jerome Simpson az aki képes lehet a jó teljesítményre, de ő az első 3 alapszakasz mérkőzésről el van tiltva, így marad a pótlásra Devin.

Bár a felkészülési mérkőzéseken nem úgy játszik eddig Devin ahogy kéne, még nem sikerült elkapnia a a labdát egy alkalommal sem. A leglogikusabb lépés Simpson pótlására Aromashodu lehet, aki a 2011-es idényben 468 yardot és 1 TD-t ért el. A Vikings-nél nem aggódnak amiatt, hogy Devin előszezoni mérkőzéseken még eredménytelen.

“Nos Devin-nek balszerencséje volt az első két előszezon mérkőzésen. Voltak a Bills ellen elkapásai, de azok érvénytelenek lettek, mert elhagyta a pályát. Mi továbbra is számítunk rá.” – mondta Bill Musgrave a Vikings offensive koordinátora.

Péntek este két elkapása is az oldalvonalon kívül történt, mert a védője nagyon szorosan fogta és terelte kifelé őt.

“Ő megcsinál mindent amit mi kérünk tőle. Már csak meg kell tartania a labdát és akkor minden rendben lesz. Továbbra is megkapja az esélyt a javításra, hiszünk benne, hogy jobban fog teljesíteni ezután.” – mondta Leslie Frazier a Vikings vezetőedzője.

Tavaly elkapásainak az átlaga 18 yard volt, ami szép teljesítmény.

Rutinos elkapónak ott van még a veterán Michael Jenkins is, de rá mind beugróra számítanak már inkább.

Forrás:

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com