Kérdéses Ahmad Bradshaw Giants-es jövője

Kérdésessé vállt Ahmad Bradshaw jövője a New York Giants csapatánál. A kétszeres Super Bowl győztes irányító hatéves pályafutása során csak a Giants játékosa volt, de a sikertelen szezon utáni nagytakarítás egyik áldozatává válhat. Bradshaw-nak ugyan még hátravan a szerződéséből két év és elmondása szerint még nem keresték fel az átstruktúrálás miatt. A New York Daily News értesülései szerint 3.75 millió dollárt keresni a következő szezonban és 4 milliót a rákövetkezőben.

Bradshaw jó idényt zárt, 1.015 futott yardot és 6 touchdownt szerzett. Ennél jobban csak két éve, a 2010-es alapszakaszban szerepelt amikor 1.235 yardot szerzett. Az elengedése mellett az újonc David Wilson és a harmadik profi évét befejező Andre Brown teljesítménye szól. Wilson az idény elején sok labdát elvesztett, de a szezon végére magára talált. Brown pályafutása során csapatról csapatra járt, de idén már több alkalommal is jó játékkal rukkolt el, de a szezon végét sérülés miatt kénytelen volt kihagyni.

A döntés a general manager Jerry Reese kezében van aki nem szívbajos lemondani a futókról, hiszen a tavalyi évben is könnyedén elengedte Brandon Jacobs-t.

(nfl.com, Fotó: bleacherreport.com)