Willis McGahee a Cleveland Browns játékosa lett

Trent Richardson eltradelését követően a Cleveland Browns fizikai felmérőnek vetette alá a szabadügynök running backet, Willis McGahee-t. Azonnal aláírták McGahee szerződését de érvénybe lépését a sikeres fizikai felmérőtől tették függővé. Tegnap este az NFL Media munkatársa, Jeff Darlington bejelentette, hogy a futó átment a felmérőn és csatlakozott a Brown-hoz.

A 31 éves McGahee az utóbbi két szezonban a Denver Broncos játékosa volt. A tavalyi szezont idejekorán volt kénytelen befejezni mert az alapszakasz végén elszakadt a keresztszalagja. A fizikai felmérő is azért bírt nagy jelentőséggel mert júniusi elküldését a nem megfelelő fizikai állapotával magyarázta a Broncos. Azóta viszont már három különböző csapat felmérőjét is sikerrel teljesítette a veterán futó.

Az egyértelmű, hogy a Browns nem tartaléknak szerződtette McGahee-t és a Bobby Rainey, Chris Ogbonnaya páros előtt fog szerepelni a csapat rosterén. A fő kérdés már csak az, hogy mikor. Átment a felmérőn de akkor is egy igen komoly sérülésből tér vissza, kihagyta az egész edzőtábort és egy teljesen új támadójátékot kell elsajátítania.

(nfl.com, Fotó: nfl.si.com)