Egy kis szombat esti frász…

A tegnapi napon szépen bejárta egy videó a sajtót, a Tampa Bay Buccaneers újonc elkapójáról, Mike Evans-ről, ahogy egy nightclub előtt kioszt pár parasztlengőt a helyi “fogdmegnek”.

Először, a TMZ jóvoltából. (Ez a helyi amerikai mindenkiről előásunk mindent bulvárhulladék, ha valaki nem ismerné esetleg.) Szóval jóvoltukból, azt hihettük, egy múlt szombati felvételről van szó. Azóta Mike Evans ügynöke elárulta nekünk, hogy valójában ez még egy márciusban történt eset. Tehát két hónappal a draft előtt esett meg.

Sajnos mire én megnéztem volna a videót, a TMZ már szépen eltávolította azt. De állítólag a felvételen Mike Evans van, ahogy egy miami-i klubba igyekszik befele barátnőjéhez, a kidobó azonban nem igazán akarja beengedni. Evans nem tántorít, a kidobó karja lendül, így Evans is jól pofán vágja. Mit lehet erre mondani? Fiatalság bolondság… ki nem keveredett egyetemi évei alatt valami kis csetepatéba, amit majd lehet mesélni az unokáknak?

A hangsúly azonban nem a történtekre terelődött, hanem valójában a dátumra. Ugyanis múlt hét szombaton Evans-t és barátnőjét is, kísérteties módon ugyan ebben a szerelésben vélték látni. És ha már a Buccaneers kötelékében követte el az esetet, akkor számíthat a játékos némi szankcióra. Azonban a csapat vezetősége előtt is teljesen tisztázott lett a dolog, miszerint ezek márciusi felvételek.

Azóta Evans is megszólalt az ügyben:

“A kérdéses eset a tavaszi szünetben történt, márciusban. Mikor Miami-ban nyaraltam a barátaimmal. A probléma már az este végén kezdődött, amikor a társaságomban lévőkhöz odajött a biztonsági személyzet egy tagja. A helyzet gyorsan eszkalálódott, de szerencsére senki sem sérült meg. Sajnálom az esetet, de ez csaknem hat hónappal azelőtt történt, hogy a csapathoz kerültem. És jelenleg is a felkészülést szeretném folytatni az újonc szezonomra, a Buccaneersszel.”

Ahogy Lovie Smith is:

“Mióta május óta itt van, Mike Evans eleget tett az elvárásainknak, a focipályán, és azon kívül is. Miután beszéltünk Mike-kal az esetről, teljesen változatlan maradt a hozzáállásunk. Úgy gondoljuk, hogy fontos tagja lesz ő a Tampa Bay Buccaneers-nek hosszú éveken át, és úgy véljük ezt az ügyet ő már lezárta.”

bucsbejegyzesbanner_1.jpg

Forrás:

Bucs Blog

buccaneershun.wordpress.com