NFC North Power Rankings - 9. hét

Power Ranking NFCGyőzelmünkkel kicsit javítottunk a statisztikán, de az irány még mindig rossz, szerencsére a többi csapat sem törte össze magát.

Csak a Lions és Vikings tudott nyerni a Packers és a Bears egy nagyobb pofonba szaladt bele.

* a csapatok előtt szám jelzi, hogy a divízióban (NFC NORTH) hányadik helyen van a jelenlegi forma alapján, zárójelben pedig a liga helyezést láthatjátok.

1. Detroit Lions (11.) +3

London-ban, az Atlanta ellen léptek pályára és egy utolsó másodperces mezőnygóllal megfordították a meccset és végül megnyerték azt. A Lions idén meglepetésre 6-2 -vel áll a csoport élén.

Ezen a héten pihenőn vannak, így értelemszerűen nem játszanak.

2. Green Bay Packers (14.) -3

SNF mérkőzésen elég nagy pofont kaptak a New Orleans csapatától, mely visszavetette őket a csoport második helyére.

A Green Bay Packers sem lép pályára a 9. játékhéten.

3. Chicago Bears  (22.) -5

Nagyon nagy vereségbe szaladtak bele a New England ellen, bár a meccs végére szereztek pár pontot, de az 51 bekapottat már nem tudták orvosolni.

A változatosság kedvéért a Chicago Bears sem játszik ezen a héten.

4. Minnesota Vikings (24.) +4

Hosszabbításban nyertünk hála Barr fumble return TD-jének, de édeskevés amit támadójáték gyanánt mutattunk. 3-5 a mérleg, akárcsak a Chicago-é.

Az egyetlen csapat leszünk az NFC North-ban, akik ezen a héten játszanak, ellenfelünk pedig a Washington lesz, akik meglepően jól szerepeltek a Cowboys ellen harmadik számú irányítójukkal. Nem feltétlenül mi vagyunk az esélyesek.

Forrás:.

Minnesota Vikings Hungary

vikingscountry.wordpress.com