Suh korábbi tackle társát is szerződtette a Dolphins

A Miami Dolphins tegnap bejelentette, hogy egyéves szerződést kötött a defensive tackle C.J. Mosley-val. A védőfalember a tavalyi szezonban a Detroit Lions játékosa volt ahol remekül teljesített az szabadügynökpiac nyitásakor szerződtetett sztár defensive tacklele Ndamukong Suh-al.

Mosley 2014-ben 15 mérkőzésen lépett pályára a Lions játékosaként, 8 alkalommal a kezdőcsapat tagja volt, 26 tacklel, 2.5 sackel és 1 kierőszakolt fumblelel zárta a szezont. Nagy szerepe volt benne, hogy a Lions defense a futás elleni védekezését tekintve ligaelsőként zárta a tavalyi szezont.

Természetesen Suh megszerzése bír nagyobb jelentőséggel. Az ESPN információ szerint a playek 29%-nál nyomást helyeztek az ellenfelek irányítóira és 18 sacket szerzett a defense amikor Suh és Mosley egyszerre pályán volt. Amikor csak Mosley akkor az érték a 20%-ot sem érte le és csak 1 sacket szerzett a defense.

A Dolphins-nak minden segítségre szüksége van ugyanis a Lions defense-el ellentétben a Miami egysége nem szerepelt valami fényesen a futások megállításánál, a 24. helyen zárták a tavalyi szezont. A Suh - Mosley páros mellett a Draft második körében kiválasztották az Oklahoma defensive tacklejét Jordan Phillips-t is. Hatalmas meglepetés lenne ha nem idén nem kerülnének be a Top10-be (vagy inkább a Top5-be).

(nfl.com, Fotó: local10.com)