Benjamin 100%-an érkezett az edzőtáborba

Az elkapó Kelvin Benjamin nem is lehetne jobban izgatott a második szezonja előtt.

És a rajongók is izgatottak, ha meghallják, hogy Benjamin készen áll.

Benjamin, aki az elsők között érkezett a játékosok szállására a Wofford College-re csütörtökön délelőtt az edzőtábor kezdetén.

"Nagyszerűen érzem magam." mondta Benjamin. "Azt mondtam a trénereknek, hogy készen állok"

Ez jó hír, miután Benjamin kihagyta az OTA első két hetét combhajlító sérülés miatt május végén, majd megsérült a másik combhajlítója is a minicamp alatt, ami miatt bekötözött lábbal csinálta végig a holtszezonbeli edzéseket június közepén.

Benjamin szembesült néhány kérdéssel a súlyával és a kondíciójával kapcsolatban ekkor, de azt mondta, hogy ez nem ad okot aggodalomra, mondván, hogy közelében van a 110kg-os versenysúlyához.

"Így játszottam végig a főiskolát." mondta Benjamin. "Ez valami olyasmi, ami tol és motivál."

Benjamin reméli, hogy építeni tud az újonc eredményére, amikor 1000 yardot ért el, de jobban fog összpontosítani a csapat céljaira, mint bármelyik egyénire. Úgy véli, a Panthers, a kétszeres NFC South bajnok el tud jutni a Super Bowl-ig. Az irányító Cam Newton elkapógárdája, amely magába foglalja a nagy reménységű, újonc Devin Funchess-t, az oka ennek az optimizmusnak.

"Ez a két nagy testű elkapó ott van Cam-nek." mondta Benjamin. "Nehéz lesz a csapatoknak két emberrel védekezni rajtam ebben az évben, valamint Philly-n (Brown), aki előrelépést mutatott tavaly, és Ted (Ginn) is visszahozta a sebességet. Ez sok lesz azoknak az embereknek, akiknek kezelni kell ezt a helyzetet."

Funchess, a második körös választás (Michigan) várja, hogy együtt játszhasson Benjamin-nal, de nem foglalkozik azzal, hogy az edzőtáborban kiharcolja a helyét.

"Minden elértem az életben." mondta Funchess. "Kimegyek és versenyezni fogok a többi sráccal egész végig."

panthers_facebook.jpg

Forrás:

Carolina Panthers Magyar Szurkolói oldal

facebook.com/panthershun és panthershun.gportal.hu

Fotó: carolinahuddle.com