Alkoholproblémái miatt kirúgták a Redskins general managerét

Igen rosszul időzített a Washington Redskins vezetősége ugyanis órákkal a szabadügynökpiac nyitása, illetve az új NFL kezdete után teljes jogkörű general manager nélkül maradt a csapat.

Persze a GM nem magától távozott hanem egyszerűen kirúgták. Scot McCloughan-t két év után azonnali hatállyal menesztette a vezetőség.

Már kedden is beszámoltak róla, hogy McCloughan nem tartózkodik a Redskins Parkban, a csapat központjában pedig akkor vette kezdetét az az időszak amikor a csapatok felkereshetik a lejáró szerződésű játékosokat.

Az újságírók fantáziáját természetesen nagyon piszkálta, hogy egy ilyen fontos időszakban miért nincs jelen a szerződések tekintetében elsőszámú vezető de erre csak kitérő választ kaptak Tony Wyllie-tól, a csapat kommunikációs alelnökétől.

A múlt heti Draft meetingeket még megtartotta de McCloughan nem vett részt a Scouting Combine-on sem amit egy családon belüli halálesettel magyaráztak.

A pletykák szerint McCloughan-nak az alkoholproblémái miatt kellett távoznia Washingtonból. Ez nem új keletű probléma, a hírek szerint 2010-ben ezért távozott a San Francisco 49ers és 2014-ben a Seattle Seahawks front officeából is.

A jelenleg 46 éves general manageri tevékenysége mellett a csapat 17-14-1-es mérleget ért el és a 2015-ös alapszakasz csoportgyőzteseként playoff résztvevők voltak.

nfl.com,Fotó: twitter.com